Expertise

Al meer dan 25 jaar bewijst UniteQ te beschikken over een uitgebreide kennis wanneer het gaat om hydraulische systemen. Met ons modern machinepark, hoogwaardige testapparatuur en gekwalificeerd personeel zijn wij instaat u als klant snel en optimaal te bedienen. Onze activiteiten zijn grofweg in drie categorieën te verdelen.

Productie

Produceren begint bij ons op de engineeringstafel. Wij kunnen producten volledig ontwikkelen, doorberekenen, voorzien van certificeringen en in 3D uittekenen alvorens de productie start. Met onze CNC bewerkingscentra produceren wij uw producten uit ruw materiaal zodat de kwaliteitscontrole intern blijft. Nadat onze producten geassembleerd zijn worden deze op functioneren getest.

Service
UniteQ biedt verschillende services waarmee we producten in werking stellen en in werking houden. Al onze producten kunnen door onze service monteurs op locatie worden geïnstalleerd en in bedrijf genomen worden. Wij verzorgen ook het onderhoud en eventuele revisies en/of upgrades die in de loop der jaren nodig kunnen zijn. Dit doen wij overigens niet alleen voor onze eigen producten maar voor alle hydraulische systemen die in omloop zijn.

Projecten
UniteQ heeft ervaren projectmanagers in huis die grote projecten volledig kunnen begeleiden. Van offerte tot installatie maken wij gebruik van uitgebreide haalbaarheidsstudies, 0-metingen, gedetailleerde planningen met mijlpalen en projectafnames. Tijdens grote projecten in het verleden hebben wij ondervonden dat dit voor de klant prettig werkt en zorgen wegneemt.