to top

Branches

UniteQ is actief in tal van industrieën waar hydraulische systemen worden ingezet voor het vervaardigen van een product. Zo is UniteQ onder meer actief in de turbine-, off-shore-, chemische-, papier-, voedings-, beton- en de staalindustrie. De branches waar onze meeste activiteiten in plaatsvinden zijn onderstaand beschreven.

Middelgrote tot grote bedrijven uit de regio
Sinds onze oprichting in 1991 is UniteQ actief bezig met onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische systemen voor middelgrote tot grote bedrijven uit diverse industrieën. Deze activiteiten vormen daarom ook de basis van ons bedrijf. UniteQ onderhoudt niet alleen bestaande hydraulische systemen maar verzorgt ook revisiewerkzaamheden en upgrades. Producten zoals bijvoorbeeld cilinders die niet meer functioneren worden door UniteQ gereviseerd of nieuw geproduceerd in onze fabriek.

Turbine-industrie
Net na de eeuwwisseling is UniteQ begonnen met het produceren van hydraulische actuatoren voor de Duitse turbine-industrie. Waar wij zijn begonnen met één type actuator leveren wij nu complete systemen. Deze systemen bestaan uit verschillende type actuatoren, aggregaten en besturingskasten. Hiermee leveren wij het complete pakket wat nodig is voor het aansturen van een turbineklep. Naast het produceren van producten voor de turbine-industrie zorgen wij ook voor het onderhoud van onze producten in bedrijf.

Off-shore Industrie
Wegens de vele overeenkomsten tussen producten die gebruikt worden in de off-shore industrie en producten uit de turbine industrie is in de loop der jaren de vraag uit de off-shore toegenomen. Door kleine modificaties door te voeren hebben wij onze producten geschikt gemaakt om in deze omgevingsomstandigheden te kunnen functioneren.

« Terug naar expertise