to top

Turbineklepaandrijving

Sinds begin deze eeuw levert UniteQ hydraulische actuatoren voor turbinekleppen. In 2002 zijn wij begonnen met één type actuator voor hoofdinlaatkleppen. In de loop der jaren zijn dit meerdere en geavanceerdere actuatoren geworden. Sinds 2011 zijn wij de kennis die wij over de jaren heen hebben opgedaan breder in gaan zetten, met een uitgebreide productportfolio tot gevolg.

Tegenwoordig omvat onze productportfolio naast hydraulische actuatoren ook hydraulische turbine aggregaten, pneumatische actuatoren, stoomtestsystemen en de elektrische besturingssystemen, benodigd om deze producen aan te sturen. Bovendien leveren wij niet meer alleen systemen voor hoofdinlaatkleppen maar ook voor hoofdinlaatregelkleppen, bypasssystemen en de overige proceskleppen.

Al deze systemen zijn voor een groot deel gestandaardiseerd maar worden per klant op maat gemaakt om te voldoen aan de klant specifieke eisen. Naast de ontwikkeling en productie van uw systeem kunnen wij ook de inbedrijfstelling en het onderhoud verzorgen. Hiermee leveren wij het complete pakket wat nodig is voor het aansturen van uw turbinekleppen.

Producten

UniteQ als totaalleverancier van uw systeem, is een van de belangrijkste pijlers van ons concept. Daarom hebben wij de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in het binnenhalen van nieuwe kennis en het ontwikkelen van nieuwe producten....

Services

Vanuit onze thuisbasis in Nederland voorzien wij heel Europa van een snelle en goede service. Tijdens de volledige levensduur van uw systeem verzorgen wij de benodigde services zoals installatie, inbedrijfstelling, onderhoud, revisie...

Projecten

Als onderleverancier van klepfabrikanten heeft UniteQ een aantal mooie bijdrages kunnen leveren aan internationale turbinebouwprojecten, in onder andere Duitsland, Finland, China en India.

In een nauwe samenwerking met de...