to top

Concept

Naast de voor UniteQ vanzelfsprekende begrippen zoals kwaliteit, service en professionaliteit wordt ons concept gedragen door drie pijlers. Deze drie pijlers worden hieronder benoemd en nader verklaard.

Totaalleverancier

UniteQ levert complete systemen op het gebied van hydrauliek en pneumatiek inclusief elektronische besturingssystemen. In ons streven naar turn-key oplossingen combineren wij deze verschillende vakgebieden in te techniek om tot een compleet systeem te komen. Het grote voordeel voor u als klant is dat u niet langer verschillende systemen van verschillende leveranciers hoeft te combineren.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij alle middelen en kennis in huis gehaald om te komen tot een compleet eindproduct. Daarnaast blijven wij investeren in het binnenhalen van nieuwe kennis en de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen.

Ontzorgen van A tot Z

UniteQ streeft er naar om u als klant van A tot Z te ontzorgen. Natuurlijk is het mogelijk om bij ons alleen uw product te laten produceren, maar buiten dat kunnen wij nog zoveel meer voor u betekenen.

UniteQ produceert van engineering tot functietest en verleent service van installatie tot onderhoud. Wij kunnen onze systemen leveren inclusief benodigde documentatie zoals handleidingen en technische documenten. Daarnaast kunnen wij elk systeem zelfstandig voorzien van de benodigde productcertificeringen zoals CE, SIL en ATEX.

UniteQ begeleidt ook volledige projecten, waarbij wij in het offertestadium al een advies schrijven en eventueel samen uw klant bezoeken. Gedurende het project houden wij intensief contact om samen tot het gewenste eindproduct te komen. Na levering stellen wij uw systeem op locatie in bedrijf. 

Flexibiliteit

UniteQ producten en systemen zijn op maat gemaakte ontwerpen die u niet zult vinden in een standaard catalogus. Ons doel is om altijd te voldoen aan uw klantspecifieke wensen. Om hierbij andere aspecten zoals prijs en levertijd niet uit het oog te verliezen werken wij volgens een 80-20 concept. Binnen dit concept gaan wij uit van 80% standaardisatie en 20% modificatie naar wens.

Voor al onze gangbare producten en systemen maken wij voor 80% gebruik van beproefde technieken, en producten en modules die wij op voorraad houden. De laatste 20% van uw systeem maken we voor u op maat door de juiste modules te combineren en indien nodig nieuwe componenten toe te voegen. Hierdoor voldoet uw systeem aan uw specifieke eisen maar kunnen wij ook kwaliteit en een goede levertijd garanderen tegen een juiste prijs.


« Terug naar expertise

Concept

Totaalleverancier
Ontzorgen van A tot Z
Flexibiliteit