to top

Opleiding & Training

Extern

Bij de aanschaf van een installatie kan het interessant zijn uw medewerkers te scholen. Dit kan voor onderhoud en beheer kostenbesparend werken. Ook kan het interessant zijn uw medewerkers op het gebied van hydrauliek bij te scholen. Dit kan hydrauliek in het algemeen zijn of specifieke training voor uw installatie.

UniteQ bezit de kennis en ervaring in hydrauliek en heeft medewerkers met tweedegraads opleidingsbevoegdheid in de techniek. Graag komen we bij u praten over deze mogelijkheden.

Stage & afstuderen

Volg je een technische of bedrijfskundige opleiding en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerbedrijf, informeer dan naar de mogelijkheden bij UniteQ. UniteQ is een erkend leerbedrijf en binnen ons werkveld kunnen wij je een uitdagende  ervaring bieden binnen een groeiend techniekbedrijf. Stuur een open sollicitatiebrief naar info@uniteq.nl en vermeld je opleiding, duur van de stage, startdatum en een omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Intern

Elke medewerker en medewerkster die bij UniteQ in dienst treedt, wordt gecoacht door een ervaren collega. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich binnen hun eigen vakgebied en het vakgebied hydrauliek verder te bekwamen door ontwikkelings- en opleidingsprogramma’s.

Aan het begin van de loopbaan is het opleidingsprogramma sterk gestandaardiseerd en gericht op het ontwikkelen van de algemene kennis en vaardigheden die iedereen binnen UniteQ nodig heeft. Later worden opleidingen en trainingen meer gericht op specifieke ontwikkelingsbehoeften.


« Terug naar expertise

Specialist

Cees Gootjes BSc
Head Engineering Department
Stel uw vraag
Lees meer