to top

Wujianfang - Turbinebypasssysteem

UniteQ levert het complete pakket voor het regelen van turbinebypasskleppen. Begin 2017 hebben we voor een turbine gelegen in Wujianfang China, zowel het hoge- als het lagedrukbypasssysteem van regeling voorzien.

Voor elk bypasssysteem hebben we twee bypassactuatoren, twee injectieactuatoren en twee isolatieactuatoren uitgeleverd. De hydraulische druk voor de aansturing van deze actuatoren wordt geleverd door een UniteQ hydraulisch aggregaat met een eigen PLC regeling. Het regelen en monitoren van de actuatoren gebeurd met een door ons zelf ontwikkelde UniteQ regelmodule.  Het HP systeem is ook uitgerust met een stoomtestapparaat om de stoomdruk te kunnen meten en gevaarlijke overdruksituaties te voorkomen. Om elk product van de juiste spanning te voorzien zijn stroomvoorzieningskasten meegeleverd.

Omdat we voor dit project twee hoge- en twee lagedruksystemen hebben geleverd komt het projecttotaal neer op 24 actuatoren, 4 hydraulische aggregaten met PLC regeling, 8 actuatorregelmodules, 4 stoomtestapparaten en 4 stroomvoorzieningskasten.

De complete engineering, productie, assemblage, coating en functietesten, van alle hydraulische en elektrische componenten, zijn door ons intern uitgevoerd. Dit is een goed voorbeeld ons totaalleveranciersconcept.

« Terug naar projecten

Producten

Elektronische... Elektronische besturing [B]
Hydraulische aggregaten Hydraulische aggregaten
Hydraulische... Hydraulische klepactuatoren [B]
Stoomtestsysteem Stoomtestsysteem

Specialist

Jeroen Timmermans MSc
Operations Manager
Stel uw vraag
Lees meer