Opleiding & Training

Extern
Bij de aanschaf van een installatie kan het interessant zijn uw medewerkers te scholen. Dit kan voor onderhoud en beheer kostenbesparend werken.

Ook kan het interessant zijn uw medewerkers op het gebied van hydrauliek bij te scholen. Dit kan hydrauliek in het algemeen zijn of specifieke training voor uw installatie.

UniteQ bezit de kennis en ervaring in hydrauliek en heeft medewerkers met tweedegraads opleidingbevoegdheid in de techniek. Graag komen we bij u praten over deze mogelijkheden.

Stage & afstuderen
Volg je een technische opleiding en ben je op zoek naar een stage- of afstudeerbedrijf, informeer dan naar de mogelijkheden bij UniteQ. Binnen ons technisch werkveld kunnen wij je een uitdagende technische ervaring bieden. Stuur een open sollicitatiebrief naar info@uniteq.nl en vermeld je opleiding, duur van de stage, startdatum en een omschrijving van je stage- of afstudeeropdracht.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Intern
Elke medewerker en medewerkster die bij UniteQ in dienst treedt, wordt gecoached door een ervaren collega.
Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich binnen het vakgebied hydrauliek verder te bekwamen door ontwikkelings- en opleidingsprogramma’s.

Aan het begin van de loopbaan is het opleidingsprogramma sterk gestandaardiseerd en gericht op het ontwikkelen van de algemene kennis en vaardigheden die iedereen binnen UniteQ nodig heeft. Later worden opleidingen en trainingen meer gericht op specifieke ontwikkelingsbehoeften.