Certificering

SIL (safety Integrity Level)
Sinds 2007 is UniteQ Hydrauliek in verschillende projecten betrokken waar SIL 2 of SIL 3 van toepassing zijn. SIL staat voor Safety Integrity Level en is een onderdeel van de normering IEC 61508 en IEC 61511. Het garandeert de beschikbaarheid van het product in het veiligheidssysteem, waar dit wordt toegepast.
Inmiddels leveren wij aandrijvingen onder SIL2 (EN-ISO-13849) en manifolds onder SIL3 (IEC-61508). Wij denken graag mee over een klantspecifieke oplossing voor uw bedrijf.

Scheepvaart Inspectie
UniteQ Hydrauliek heeft ervaring in het maken van complete hydraulische stuurwerken die voldoen aan de eisen die gesteld zijn door de Scheepsvaart Inspectie. Tevens kunnen wij voor u een bestaand hydraulisch stuurwerk keuren naar UniteQ Hydrauliek standaard. Hier zijn ook de vereisten van de Scheepvaart Inspectie in opgenomen.

FM Global
Voor toepassingen waar dit geëist wordt, levert UniteQ hydraulische producten die het FM Approval dragen.

ISO

UniteQ is een familiebedrijf waar kwaliteit en klantgerichte service een vanzelfsprekendheid zijn. Om dit te onderstrepen hebben wij ons bedrijf laten certificeren conform de standaard ISO 9001:2008.