to top

Onderhoud

UniteQ Hydrauliek verricht montages, service en onderhoudswerkzaamheden aan hydraulische installaties. Daartoe beschikt UniteQ Hydrauliek over goed uitgeruste werkplaatscontainers en 3 volledig ingerichte servicewagens. Vakkundig personeel en gekwalificeerde service engineers zijn in staat met hun kennis en ervaring de problemen te analyseren en op te lossen.

Service- en onderhoudscontracten
UniteQ werkt met diverse contractvormen die afhankelijk van uw situatie en wens kunnen worden afgesloten. De contractvormen bestaan uit:

 • Inspectiecontract
  Bij dit contract worden periodieke inspecties uitgevoerd die inzicht geven in de technische staat van uw hydrauliek installatie. Naar aanleiding van het inspectierapport bepaalt u welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

 • Onderhoudscontract
  Bij dit contract worden periodieke inspecties uitgevoerd die inzicht geven in de technische staat van uw hydrauliek installatie. Tevens wordt het overeengekomen preventieve onderhoud van de installatie uitgevoerd waarvoor een vast tarief is vastgesteld in het contract.

 • Inspectie- & storingopheffingscontract
  Bij dit contract worden periodieke inspecties uitgevoerd die inzicht geven in de technische staat van uw hydrauliek installatie. Tevens wordt in dit contract opgenomen dat na melding van storingen onze storingdienst ook buiten dagdiensturen het probleem zal proberen op te heffen.

 • Onderhouds- & storingsopheffingscontract
  Bij dit contract worden periodieke inspecties uitgevoerd die inzicht geven in de technische staat van uw hydrauliek installatie. Tevens wordt overeengekomen preventief onderhoud van de installatie uitgevoerd waarvoor een vast tarief is vastgesteld in het contract. Naast het onderhoudscontract wordt in dit contract opgenomen dat na melding van storingen onze storingdienst ook buiten dagdiensturen het probleem zal proberen op te heffen.

Wij adviseren u graag over het voor u meest geschikte onderhoudscontract. Contracten kunnen op uw behoeften worden afgestemd.

« Terug naar service

Projecten

Afvalenergiebedrijf... Afvalenergiebedrijf Gemeente Amsterdam

Specialist

Marco van der Sterren
Servicemonteur

Ervaren servicemonteur met een adequate kennis over hydrauliek. Individueel...

Stel uw vraag
Lees meer